Konzalting

Partner kojem možete vjerovati
Trezorinvest konzalting

Što je konzalting?

Pojam konzalting ima široku primjenu u raznim djelatnostima. Mi pod tim pojmom podrazumjevamo savjetovanje i pomoć investitoru u realizaciji investicije. Pomažemo u ishođenju potrebnih dozvola i obavljamo tehničke poslove u ime Investitora. Ukoliko Investitor želi, ovlašteni smo i za obavljanje stručnog nadzora prema zakonu o gradnji, a financira li se investicija iz kredita neke od banaka s kojima surađujemo, obavit ćemo i financijski nadzor nad investicijom.
Potrebne dozvole za nekretnine

Ishođenje potrebnih dozvola

U procesu investiranja u nekretnine, jedan od traumatičnih dijelova jest ishođenje potrebnih dozvola. Razni propisi u kombinaciji sa sporom administracijom mogu svaku investiciju dovesti u pitanje. Ovaj dio investicijskog ciklusa svakako je posao za profesionalce. Kroz godine rada na ishođenju raznih dozvola stekli smo potrebna znanja i iskustvo. Dobro poznavanje propisa i procesa ishođenja najbolji je alat za ubrzavanje administracije.
Trezorinvest tehnička služba

Tehnička služba investitora

Tijekom investicijskog ciklusa Investitor je često u situaciji gdje mora razgovarati i pregovarati sa tehničkim odjelima raznih komunalnih službi. Zakon o građenju odredio je obvezu Investitoru organizirati revizije projekata. Često mali detalji odlučuju o tome dali će investicija biti opterećena nekim dodatnim troškom kao npr. bazen za sprinkler instalaciju, nasip zbog priključka na odvodnju i sl. Ovdje je uloga stručnog tehničkog osoblja na strani Investitora značajna.
Financijski i stručni nadzor investicija u nekretnine

Financijski i stručni nadzor

Prema Zakonu o građenju Investitor je obvezan ugovoriti stručni nadzor nad izvođenjem objekta sa ovlaštenom tvrtkom. Pored toga banke žele da im tvrtke s kojima imaju Ugovor obave financijski nadzor nad namjenskom potrošnjom sredstava koje odobravaju za investiciju. Naš odjel konzaltinga ima iskustvo u obavljanju obje vrste nadzora.

Reference konzalting

Naši se klijenti u pravilu vraćaju kad odluče ponovno investirati. Stoga smo s nekima od njih surađivali na gotovo svim njihovim investicijama. Ponekad smo samo projektirali ali u većoj mjeri odradili bismo kompletan konzalting. Svi su objekti na kojima smo radili upisani u zemljišne knjige i za njih smo ishodili uporabnu dozvolu.
saznajte više >
Izaberite Trezorinvest za konzalting

Zašto konzalting ugovoriti s Trezor investom?

Vjerujemo kako postoji više razloga zašto s nama ugovoriti konzalting usluge. Prvenstveno argumente treba tražiti u činjenici da su našim uslugama zadovoljni brojni klijenti. Sve smo dosad ugovorene poslove završili na obostrano zadovoljstvo. Sigurni smo da ćemo isto tako zajedno realizirati sve Vaše investicije u nekretnine.