Korak po korak vodič za zakup nekretnine

Zakup nekretnine može biti složeni postupak. Ovaj vodič korak po korak koncipiran je Vas provede kroz proces zakupa nekretnine.
Plan potreba kod zakupa nekretnina

Korak 1 - Plan potreba

Prije nego što započnete Vašu potragu za nekretninom za zakup, preporučamo da dobro razmislite kakva nekretnina Vam je doista potrebna. Nastojte definirati njene osnovne karakteristike i odredite svakoj od njih prioritet. Često na tržištu nema nekretnine koja bi odgavarala svim Vašim potrebama ili je u neskladu s Vašim financijskim mogućnostima ili željama. Pravilna i što preciznija definicija Vaših potreba omogućit će nam brže i lakše pronalaženje nekretnine.
Podnošenje zahtejva za zakup nekretnina

Korak 2 - Podnesite nam svoj zahtjev

Prvi korak u pronalaženju odgovarajuće nekretnine jest podnošenje zahtjeva. To možete učiniti telefonskim pozivom, mailom, kontakt obrascem u aplikaciji za smartphone ili nas posjetite u uredu gdje možete izložiti Vaše zahtjeve o nekretnini kod jednog od agenata.
Pronalazak odgovarajuče nekretnine

Korak 3 - Pronalaženje odgovarajuće nekretnine

Kada jednom imamo jasnu viziju Vaših zahtjeva, dobit ćete izbor nekretnina koje odgovaraju Vašim kriterijima. Također Vas možemo putem email-a obavještavati kad dobijemo nove odgovarajuće nekretnine. Budite sigurni ukoliko u našoj bazi i nemamo nekretninu kakvu tražite naši će je agenti pokušati na tržištu pronaći. Ukoliko ne želite trošiti svoje vrijeme na traženje nekretnine, angažirajte nas za potragu posebnim ugovorom. Uz maksimalnu posvećenost Vašim željama i minimalne troškove plative tek po izvršenoj usluzi učinit ćemo sve pronađemo odgovarajuću nekretninu.
Razgledavanje nekretnina

Korak 4 - Ključ za uspješna razgledavanja

Otvoreni smo u vrijeme kad Vama odgovara, što je pogodno za razgledavanje poslije posla i subotom. Naš je ured otvoren od 8.00-20.00 ponedjeljak-petak i 9.00-17.00 subotom, a po potrebi i nedjeljom. Također, naši su telefoni otvoreni od 8.00 do 20.00 sedam dana u tjednu.
Mi ćemo Vas odvesti na Vaša razgledavanja omogućavajući Vam opuštenost, te Vas pratiti tijekom razgleda kako bismo bili pri ruci za sva moguća pitanja i savjete gdje je potrebno. Naši su agenti opremljeni tablet računalima i u svakom trenutku tijekom ili nakon razgledavanja mogu Vam ponuditi i drugu nekretninu iz naše baze.
Ponuda za zakup nekretnine

Korak 5 - Davanje ponude

Kada ste jednom pronašli odgovarajuću nekretninu, prenijet ćemo Vašu ponudu zakupodavcu usmeno ili pismeno, prenoseći sve pa i posebne uvjete ponude. Predložit ćemo sastanak kod nas u uredu radi usuglašavanja svih elemenata zakupa. Mi ćemo Vas pravno, financijski i porezno savjetovati tijekom cijelog procesa, obavještavajući Vas o svakom koraku.
Prihvaćanje zakupa nekretnine

Korak 6 - Prihvat ponude

Jednom kada je Vaša ponuda prihvaćena, mi ćemo pripremiti prijedlog ugovora o zakupu u suradnji s našim odvjetničkim uredom i proslijediti prijedloge Vama i eventualno Vašim odvjetnicima te dogovoriti datum potpisa ugovora.
Ugovor za zakup nekretnine

Korak 7 - Razmjena ugovora

Potpis ugovora se događa kad se svi uvjeti potvrde i dogovore.