Pretraživanje preko liste

Pronađite odgovarajuću nekretninu pretragom liste nekretnina.
Stanovi nekretnine

Stanovi

Odabirom ovog polja izlistat će se svi korišteni stanovi iz naše ponude. Stanove su nam s punim povjerenjem ponudili naši klijenti i uglavnom im još uvijek služe za stanovanje. Iz tih razloga razgledavanje stana moguće je uz prethodan dogovor sa stanarima. Useljenje, konačna cijena i rokovi plaćanja su predmet dogovora s vlasnikom. Manji dio stanova prazan je i odmah spreman za useljenje. Na raspolaganju smo Vam sa svim svojim resursima u slučaju ako se odlučite za kupovinu, kupoprodaju realiziramo na obostrano zadovoljstvo.
lista stanova>
Stanovi novogradnja

Stanovi novogradnja

Ovo je popis svih novoizgrađenih stanova iz naše ponude osim onih koji su prezentirani kao zasebni projekti. Stanovi su većinom završeni, uglavnom imaju uporabnu dozvolu i spremni su za useljenje. Vlasnici su pretežno tvrtke koje se nalaze u sustavu PDV-a stoga se porez na promet nekretnina plaća samo na manji dio ukupne cijene. Useljenje, konačna cijena i rokovi plaćanja su predmet dogovora s predstavnikom vlasnika. Na raspolaganju smo Vam sa svim svojim resursima ako se odlučite za kupovinu, kupoprodaju realiziramo na obostrano zadovoljstvo.
lista novogradnje>
Stanovi iz projekata

Stanovi iz projekata

Unutar polja projekti nalaze se zgrade novogradnje za koje su nam Investitori povjerili posredovanje u prodaji. Objekti su u izgradnji ili završeni, a stanovi odmah useljivi. U ponudi uglavnom imamo cijelu zgradu, a prodaja se obavlja po unaprijed dogovorenim uvjetima. Ponekad postoji i mogućnost za dogovor oko uvjeta, ako je zgrada u ranoj fazi izgradnje ili kupac kupuje više stanova. Važno je znati da su uvjeti prodaje kod nas podjednaki kao kod Investitora, ali uz veći izbor i potpuniju uslugu.
lista projekata >
Apartmani

Apartmani

Većina apartmana s ove liste nalazi se na obali ili na otocima. Iako prvenstveno namijenjeni povremenom boravku, neki su pogodni i za stalno stanovanje ili povremeno iznajmljivanje. Naši djelatnici od Umaga do Dubrovnika na raspolaganju su u vrijeme kad Vama odgovara. Omogućit će Vam razgledavanje predmetnih nekretnina i uputiti Vas u najljepše karakteristike pojedine destinacije. lista apartmana >
Kuće

Kuće

Na ovoj se listi nalaze obiteljske kuće namijenjene stanovanju koje imamo u ponudi. Kuće se većinom koriste i potrebno je razgledavanje prethodno dogovoriti sa stanarima. Useljenje, konačna cijena i rokovi plaćanja su predmet dogovora s vlasnikom. Na raspolaganju smo Vam sa svim svojim resursima, ako se odlučite za kupovinu kupoprodaju realiziramo na obostrano zadovoljstvo.
lista kuća >
Kuće za odmor

Kuće za odmor

Većina kuća za odmor s ove liste nalazi se na obali ili na otocima. Iako prvenstveno namijenjeni povremenom boravku, neke su pogodne i za stalno stanovanje ili povremeno iznajmljivanje. Naši djelatnici od Umaga do Dubrovnika na raspolaganju su u vrijeme kad Vama odgovara. Omogućit će Vam razgledavanje predmetnih nekretnina i uputiti Vas u najljepše karakteristike pojedine destinacije.
Zemljišta

Zemljišta

Zemljišta s ove liste namijenjena su individualnoj stambenoj gradnji. Naši će Vam arhitekti u najkraćem roku na Vaš zahtjev provjeriti može li se na predmetnom zemljištu izgraditi kuća kakvu želite. Odlučite li se za kupnju i pregovore s vlasnikom uz našu pomoć uspješno završite, bit ćemo slobodni ponuditi Vam usluge izrade projektne dokumentacije i ishođenja potrebnih dozvola. Pomoći ćemo Vam i u odabiru izvođača te savjetima pri gradnji. lista zemljišta >
Rezidencijalne nekretnine

Rezidencijalne nekretnine

Izdvojili smo za Vas nekretnine koje se svojom ekskluzivnošću izdvajaju iz prosjeka, a neovisno o vrsti nekretnine. Na poseban način prezentirane, posebno obrađene ovo su nekretnine koje traže poseban tretman. Iako detaljno prikazane savjetujemo Vam razgovor s agentom i razgledavanje kako biste saznali sve prednosti nekretnine. Posredovanje u prodaji većine nekretnina s ove liste vlasnici su nam prepustili temeljem ekskluzivnog ugovora s ciljem uštede vremena i nude se u prodaju samo našim posredovanjem.
rezidencijalne nekretnine >
Poslovne nekretnine

Poslovne nekretnine

Posebno smo izdvojili nekretnine koje imaju isključivo poslovnu namjenu, a nude se na prodaju. Naši agenti specijalizirani za poslovne nekretnine pomoći će Vam u odabiru Vašeg novog ureda, lokala, zemljišta za gradnju za tržište i svih ostalih komercijalnih nekretnina. Kupujete li na kredit slobodno očekujte našu pomoć u osiguranju kredita kod poslovnih banaka. Ako je potrebno, organizirat ćemo Vam i izradu ekonomske studije te izraditi procjenu vrijednosti nekretnine.
poslovne nekretnine >