Pretraživanje preko liste

Pregledajte listu poslovnih nekretnina za zakup iz naše ponude.

Uredi

Odabirom ovog polja izlistat će se svi uredi iz naše ponude poslovnih nekretnina za zakup koji funkcioniraju samostalno i nisu dio nekog skladišnog ili proizvodnog prostora. Oni se najčešće nalaze unutar poslovnih zgrada. Takvim uredima, osim netto korisnog prostora koji se uzima u zakup, pripada i dio zajedničkih prostora zgrade. Osim direktnih režijskih troškova potrebno je plaćati i troškove održavanja zgrade, liftova, tehničkog održavanja, osiguranja i sl.
lista ureda za zakup>

Lokali

Ovo je popis svih poslovnih prostora koje nudimo u zakup, a nalaze se najčešće u prizemlju ili rijeđe u podrumu ili na prvom katu, pa su pogodni za obavljanje neke od uslužnih djelatnosti u maloprodaji. Uglavnom je to trgovina, ali može biti i agencija, banka, kladionica, pekara, izložbeni salon i sl. Lokali se često u zakup nude neuređeni kako bi zakupoprimac iste uredio u skladu sa svojim standardima. lista lokala za zakup>

Poslovni objekti

Na ovoj se listi nalaze skladišni prostori za zakup i poslovni kompleksi koji se sastoje od više različitih poslovnih cjelina. Riječ je o prostorima koji osim površina određenih za skladištenje imaju i pripadajući uglavnom manji uredski prostor. Skladišni prostori nude se u rasponu od jednostavnih do grijanih, standardnih ili visokoregalnih, klasičnih ili hladnjača. lista poslovnih objekata >

Zemljišta

Kad je vlasnik spreman umjesto prodaje zemljište dati u koncesiju riječ je o svojevrsnom obliku zakupa. Temeljem takvog pravnog posla vlasnik koncesije može dobiti odobrenje za gradnju, a uglavnom se dogovara da po prestanku koncesije zgrade postanu vlasništvo koncesionara. Osim zemljišta, u koncesiju se može dati i dio mora za izgradnju luke nautičkog turizma. Često se na ovaj način rješava i zemljište za razvoj vjetroparkova. Država u koncesiju daje i poljoprivredna i zemljišta za autocampove.

Ugostiteljsko-turistički objekti

Predmetne nekretnine predviđene za zakup imaju specifičnu ugostiteljsko turističku namjenu. Restorani, hoteli, caffe barovi i sve nekretnine vezane uz ugostiteljsku ili turističku djelatnost. Ove su nekretnine uglavnom u funkciji ili su neposredno prije odluke o davanju u zakup prekinuli s radom.

Ostalo

Ovo je lista svih nekretnina koje su nam ponuđene za zakup, a nije ih moguće striktno kategorizirati.