Pretraga nekretnina iz naše ponude

Pronađite odgovarajuću nekretninu koristeći napredne alate pretraživanja. Na raspolaganju su Vam karta, filter ili lista, a promptno ćemo Vam odgovoriti i na telefonski poziv ili upit mailom.
Pretraga nekretnina

Pretraživanje na karti

Stručnjaci kažu kako postoje tri glavne karakteristike koje određuju atraktivnost nekretnine: lokacija, lokacija i lokacija. Naravno, to je tako samo u prenesenom značenju, ali i nije daleko od istine. Pretraživanje preko ovog kriterija svakako je efikasno. Potražite na karti neku od naših nekretnina iz ponude. Odaberite područje koje Vas zanima, odznačite vrste nekretnina koje nisu predmet Vašeg interesa i odabirom ikone pogledajte više informacija o nekretnini. Jednostavan način da pronađete nekretninu koja Vas zanima na pojedinom području.
pretraga >

Pretraživanje preko liste

Poput supermarketa. Pregledajte listu svih nekretnina iz naše ponude podjeljenu, prema vrsti nekretnine i opciji zakupa ili prodaje. Sortirajte listu prema površini, cijeni, sobnosti te datumu unosa. Pretraživanje na ovaj način daje Vam potpunu sigurnost da niste nešto propustili, a osim toga omogućava Vam pregled i ostalih nekretnina na tržištu. Nastojali smo liste učiniti preglednim sa što više korisnih podataka o nekretnini.
pretraga liste prodaje >

Pretraživanje filterom

Odredite putem filtera željene parametre pretrage. Naš će pretraživač umjesto Vas odrediti koje nekretnine zadovoljavaju kriterije iz Vašeg upita. Najbrži način za provjeru postoji li nekretnina koja odgovara Vašim željama. pretraga >