Projektiranje

Realiziramo vaše ideje
Projektiranje nekretnina

Što projektiramo?

Odjel projektiranja razvijen je na temelju zahtjeva trgovačkih tvrtki za izradom projekata prodajnih centara. U tim smo poslovima stekli bogato iskustvo koje smo kasnije koristili prilikom izrade projekata za brojna apartmanska naselja, stambene i poslovne zgrade. Smatramo kako posjedujemo znanje, iskustvo i potencijal za izradu i ostalih specijaliziranih vrsta projekata. Trenutno projektiramo više vjetroparkova u zaleđu Dalmacije, pogon za proizvodnju drvenih peleta
saznajte više >
Projektna dokumentacija

Od čega se sastoji projektna dokumentacija?

Idejni projekt osnova je za izradu elaborata za ishođenje lokacijske dozvole. Okvir je za usklađenje namjera i želja Investitora sa urbanističkim uvjetima te mu stoga treba posvetiti najviše pažnje. Glavni projekt radi se na temelju idejnog i predstavlja stručnu fazu za koju je važna potpuna posvećenost projektanta. Izvedbeni projekt osim detaljnih nacrta za izvođenje sadrži i troškovnik. Najviše utječe na konačnu cijenu investicije i posljednji je trenutak za racionalizaciju troškova. O njegovoj kvaliteti ovisi koliko će se u izvedbi morati improvizirati i time povećati trošak investicije.
saznajte više >
Projektiranje nekretnina timskim radom

Projekti kao rezultat timskog rada

Naša je komparativna prednost u odnosu na tipične arhitektonske urede što je projekt koji izradimo rezultat zajedničkog rada, znanja i iskustva svih djelatnika tvrtke. U izradi projekta od samog početka pa sve do izvedbene faze sudjeluju i inžinjeri građevine pa su projekti kao rezultat toga realizirani tako što je na prvom mjestu interes Investitora za racionaliziranjem troškova. Tek nakon ispunjenja tog uvjeta nastoji se puna pažnja posvetiti i arhitektonskom oblikovanju. Kad se projektiraju objekti za tržište u definiranju projektnog programa sudjeluju agenti iz odjela posredovanja pa su rezultat stanovi kakve tržište traži.
Adaptacije

Adaptacije

Naš projektni odjel spreman je u suradnji s ostalim djelatnicima izraditi projekt adaptacije u skladu s Vašim željama. Najvažnija naša karakteristika u ovom slučaju jest strpljenje saslušati Vaše zahtjeve i pretvoriti ih u suvisli projekt. Uz projekt očekujte i izradu troškovnika radova i pomoć u izboru izvođača. Bude li potrebno, naši će inženjeri nadgledati radove i uštedjeti Vaše vrijeme i novac.
Projektiranje nekretnina reference

Reference projektiranje

Naši se klijenti u pravilu vraćaju kad odluče ponovno investirati. Stoga smo s nekima od njih surađivali na gotovo svim njihovim investicijama. Ponekad smo samo projektirali ali u većoj mjeri odradili smo kompletan konzalting. Svi su objekti na kojima smo radili upisani u zemljišne knjige i za njih smo ishodili uporabnu dozvolu. Cilj nam je posao obaviti do kraja i time dobiti zadovoljnog klijenta koji će nas ponovno angažirati.
saznajte više >
Trezorinvest reference u projektiranju

Zašto projektiranje prepustiti Trezor investu?

Vjerujemo kako postoji više razloga zašto nama prepustiti izradu projekta. Sigurno je najbolji argument činjenica, kako je i sve ostale usluge koje prate investiciju moguće ugovoriti s nama. S investitorom možemo početi suradnju u trenutku kupnje zemljišta, a završiti upisom objekta u zemljišne knjige. Sve međuetape uključujući ishođenje dozvola, nadzor, savjetovanje i izbor izvođača prolazimo zajedno. Pomoći ćemo kod osiguranja financiranja, a ako projektiramo stanove ili apartmane za tržište, potrudit ćemo se i prodati ih.