Zašto kupovati nekretninu posredovanjem Trezorinvesta

Vaše vrijeme je dragocjeno. Naš je zadatak pomoći Vam da ga potrošite što manje u realizaciji kupnje nekretnine.
Kodeks etike - kupnja nekretnina

Kodeks etike

U cilju zaštite interesa naših klijenata, kao članovi „Vijeća poslovanja nekretninama“, pridružili smo se inicijativi Hrvatske gospodarske komore te pristupili potpisu Kodeksa etike posrednika u prometu nekretninama. Ideja je obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a sve u cilju zaštite klijenata. Kako su stavke kodeksa istovjetne s našim uobičajenim profesionalnim pravilima potpis i pridržavanje pravila kodeksa nam je minimalan standard u poslovanju
saznajte više >
Certificirani agenti za kupnju nekretnina

Certificirani agenti

Zakon o posredovanju u prometu nekretnina NN 107/07 http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/329377.html predvidio je kako tvrtka ne smije poslovati s nekretninama ako u stalnom radnom odnosu nema zaposlenog barem jednog agenta koji je položio stručni ispit. Naši agenti su maksimalno educirani i svi imaju položen ispit. U više navrata nadležne su službe potvrdile kako naša tvrtka posluje u skladu s odredbama navedenog zakona, a uvjeti u kojima radimo nadilaze minimalne standarde utvrđene zakonom.
saznajte više >

Fleksibilno radno vrijeme

Biti na raspolaganju onda kada klijentu najviše odgovara razlog je zašto naš ured za posredovanje nekretninama radi od 8h ujutro pa sve do 20h svaki dan osim nedjelje, a po potrebi i izvan tog vremena. Napredne tehničke mogućnosti komunikacije praktično otvaraju prostor obavljanju poslova prema željama i mogućnostima klijenata. Nastojimo uvijek biti dostupni no unaprijed se ispričavamo, ako iz bilo kojeg razloga nismo uspjeli reagirati brzo i na Vaše zadovoljstvo. Molimo Vas za ponovni kontakt kako bismo pokušali ispuniti Vaša očekivanja.

Veliki izbor nekretnina

Na jednom mjestu, štedeći vrijeme i novac, u mogućnosti ste pregledati ponudu nekretnina, usporediti cijene i dobiti savjet. Ukoliko u našoj ponudi ne uspijete pronaći nekretninu koju tražite, prepustite nama potragu na tržištu. Suzit ćemo izbor prema parametrima koje nam zadate i nastojati Vam pokazati što više nekretnina koje odgovaraju Vašim željama. Za nas ne postoji „neodlučan kupac“ jer naš je posao omogućiti klijentu da iz što veće ponude izabere nekretninu s kojom će biti zadovoljan.

0% provizije za kupca

Ako kupac prethodno s nama nije sklopio ugovor kojim traži da za njega pronađemo nekretninu, a istu je pronašao u našoj ponudi, kupcu ne naplaćujemo proviziju. Kupac koji nekretninu kupi našim posredovanjem, uz potpuno iste uvjete koje bi imao pri kupnji direktno od prodavatelja, besplatno dobiva stručne savjete, pravnu sigurnost, porezno i arhitektonsko savjetovanje, procjenu vrijednosti te pomoć pri izboru banke i kreditnih linija. Nudimo potrebne upute što učiniti kad se kupi nekretnina, a ako treba provest ćemo potrebne izmjene u zemljišnim knjigama i komunalnim službama.

Pravno praćenje

Iako su interesi Kupca i Prodavatelja po pitanju prodajne cijene suprotstavljeni, zajednički im je cilj da se realizacija prodaje obavi uz kvalitetnu pravnu pratnju. U tom smislu kupoprodaje dogovorene uz naše posredovanje prati Odvjetnički ured Čavić čija su tri odvjetnika i ostali zaposlenici na raspolaganju neposredno uz naše poslovne prostore. Njihovo višegodišnje iskustvo u poslovima s nekretninama garancija su rješenja svakog eventualnog problema brzo i uz zadovoljstvo obje stranke.

Sigurnost

Ako nekretninu sami tražite na tržištu preuzimate rizik postati meta prevaranata. Odlazeći na razgled nekretnine iz naše ponude znate točno kod koga idete i uvijek razgledavate u pratnji našeg agenta. Prije isplate provjerava se još jednom pravni status nekretnine čime se minimizira mogućnost prevare.

Vrijeme je novac

Vaše je slobodno vrijeme dragocjeno i naš je posao to Vam vrijeme uštedjeti tražeći za Vas odgovarajuću nekretninu. Nije uvijek nužno trošiti vrijeme na obilazak nekretnine, jer se osnovne karakteristike nekretnine iz naše ponude vide na internetu.

Stručna pomoć

Kod kupnje nekretnina često se pojavi potreba za dodatnim uslugama arhitekta, građevinara, sudskih vještaka, financijskih i poreznih stručnjaka. Kod nas se sve te usluge mogu dobiti unutar naše tvrtke. Neovisno objektivno stručno mišljenje osoba s iskustvom u poslovanju nekretninama često je vrijednije od raznih „prijateljskih“ savjeta raznih poznanika.