Zašto nuditi zakup nekretnine posredovanjem Trezor investa

Profesionalan odnos prema klijentu, uz pomoć i savjet u svakom segmentu koji prati postupak davanja u zakup nekretnine naš su imperativ.

Kodeks etike

U cilju zaštite interesa naših klijenata, kao članovi „Vijeća poslovanja nekretninama“, pridružili smo se inicijativi Hrvatske gospodarske komore te pristupili potpisu Kodeksa etike posrednika u prometu nekretninama. Ideja je obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a sve u cilju zaštite klijenata. Kako su stavke kodeksa istovjetne s našim uobičajenim profesionalnim pravilima potpis i pridržavanje pravila kodeksa nam je minimalan standard u poslovanju.
saznajte više >

Certificirani agenti

Zakon o posredovanju u prometu nekretnina NN 107/07 http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/329377.html predvidio je kako tvrtka ne smije poslovati s nekretninama ako u stalnom radnom odnosu nema zaposlenog barem jednog agenta koji je položio stručni ispit. Naši agenti su maksimalno educirani i svi imaju položen ispit. U više navrata nadležne su službe potvrdile kako naša tvrtka posluje u skladu s odredbama navedenog zakona, a uvjeti u kojima radimo nadilaze minimalne standarde utvrđene zakonom. saznajte više >

Fleksibilno radno vrijeme

Biti na raspolaganju onda kada klijentu najviše odgovara razlog je zašto naš ured za posredovanje nekretninama radi od 8h ujutro pa sve do 20h svaki dan osim nedjelje, a po potrebi i izvan tog vremena. Napredne tehničke mogućnosti komunikacije praktično otvaraju prostor obavljanju poslova prema željama i mogućnostima klijenata. Nastojimo uvijek biti dostupni no unaprijed se ispričavamo ako iz bilo kojeg razloga nismo uspjeli reagirati brzo i na Vaše zadovoljstvo. Molimo Vas za ponovni kontakt kako bismo pokušali ispuniti Vaša očekivanja.

Prezentacija nekretnine

Vaša je nekretnina jedinstvena i stoga je važno prezentirati je na tržištu na najbolji mogući način koristeći se modernim kanalima marketinga. Odaberete li nas kao ekskluzivnog posrednika Vaša će nekretnina automatizmom biti prezentirana na aktualnim web portalima, putem iphone i ipad aplikacije, a na našoj će web stranici kupac moći kroz virtualnu šetnju pregledati nekretninu. Na taj će način sve potrebne podatke imati i prije nego je u naravi razgledao nekretninu. saznajte više >

Višegodišnja prisutnost na tržištu

Kako poslujemo s nekretninama gotovo 20 godina stekli smo značajan broj poslovnih partnera. Neovisno na kojem smo području surađivali ostali su nam kontakti koje koristimo kako bismo povećali mogućnost brze realizacije zakupa Vaše nekretnine.

Arhitekti i građevinski inžinjeri

Može li potencijalni zakupoprimac svoje potrebe riješiti useljenjem u Vašu nekretninu? Naši će arhitekti u kratkom roku nacrtati mogućnosti smještaja, a građevinski inžinjeri izračunati trošak uređenja. Tako će svaki potencijalni klijent u kratkom roku dobiti potrebne parametre za odluku.