Zašto potpisati ekskluzivni Ugovor o posredovanju!

Vaša nekretnina zaslužuje samo najbolje!

Bezrezervna posvećenost

Potpis ekskluzivnog Ugovora o posredovanju za našu je tvrtku znak kako ste nas prepoznali kao ozbiljnog partnera u postizanju zajedničkog cilja - realizacije prodaje Vaše nekretnine. Za nas to predstavlja obvezu da iskoristimo sav naš potencijal i iskustvo u prezentaciji Vaše nekretnine na tržište koristeći sve dostupne marketinške kanale.

Posebna prezentacija

Za sve naše klijente koji potpišu ekskluzivni Ugovor o posredovanju naš će odjel za izradu fotografija izraditi poseban set fotografija Vaše nekretnine i kreirati „virtualnu šetnju“, čime se kupcima omogućava prvi obilazak nekretnine obaviti pred računalom ili tabletom. Na taj način smanjujemo broj „šetača“ kroz nekretninu.

Koordinirani marketing

Činjenica kako aktivnosti oko prodaje nekretnine vodi jedna tvrtka daje kupcima jasniju viziju što prodavatelj očekuje. Nema zbunjenih kupaca koju istu nekretninu na razne načine i uz razne cijene pronalaze neprikladno prezentiranu. Koordinacija aktivnosti onemogućava sticanje dojma kako se nekretnina nudi „na sve strane“ i prodavatelj je prodaje pod svaku cijenu.

Stručne službe

Potpisom ekskluzivnog Ugovora o posredovanju svi naši odjeli postaju Vaš servis u službi realizacije prodaje. Na raspolaganju su Vam preporuke, nacrti preuređenja za potencijalne kupce, porezni savjeti i sve ono što od savjesnog partnera u poslu očekujete.

Sigurnost

Ako nekretninu sami ponudite na tržište svoje ste osobne podatke iznijeli na uvid i osobama koje ih mogu zloupotrijebiti. Pozivi zainteresiranih ozbiljnih, ali i neozbiljnih kupaca događaju se u svako doba pa i onda kad Vam ne odgovara. S našim se agentom lako dogovorite za način komunikacije, a mi ćemo preuzeti ulogu filtera neozbiljnih klijenata. One ozbiljne i njihove želje i ponude proslijedit ćemo u vrijeme i na način koji Vama najbolje odgovara.

Poseban tretman

Sve nekretnine za koje su vlasnici potpisali ekskluzivni Ugovor o posredovanju nalaze posebno mjesto u našim marketinškim akcijama prigodom važnih datuma, na konferencijama o nekretninama, u specijaliziranim časopisima. Kad nam je prilka istaknuti nekretninu uvijek je to ona iz portfelja naših partnera koji su nas potpisom ekskluzivnog Ugovora o posredovanju prepoznali kao ozbiljne.