Zašto prodaju stanova na projektu novogradnje prepustiti nama!

Specijalizacija na području prodaje nekretnina!

Partnerski odnos

Naši će agenti zahvaljujući bogatom iskustvu i stalnom praćenju želja i potreba kupaca surađivati s Vama prilikom izrade projektnog programa. Sugerirat ćemo veličine, sobnost, raspored i položaj pojedinih stanova u objektu. Savjetovat ćemo Vas po pitanju posebnih želja u oblikovanju zgrade i okoliša.
Prodaja stanova
Marketing za nekretnine

Marketing

Sve ono što bi Vaša interna prodajna služba trebala dogovoriti s medijima posebno za Vaš objekt predmet je naših godišnjih ugovora s izdavačima dnevnih novina, portalima, pretraživačima i ostalim nositeljima marketinških kanala. Prisutni smo na svim forumima, konferencijama i sajmovima vezanim uz nekretnine.

Napredne tehnike prezentacije

Izrada 3D modela, virtualnih šetnji, posebnih micro-web stranica samo za pojedini projekt naš su standard u prezentaciji nekretnina. Također izrađujemo i kataloge u elektronskom obliku, prezentirane na iPadu prilagođene za brzi ispis, te prezentaciju direktno iz smartphone aplikacije. Posebno je inovativna prezentacija uz korištenje bežićnih 3D mogućnosti microsoft kinect-a.

Centar za nekretnine

Kada klijent želi kupiti nekretninu najlakše mu je potražiti je tamo gdje je izbor velik. Osjećaj da je do nekretnine došao izborom iz veće ponude često je bitan faktor kod odluke. Pored toga nekretninu kupuje uz posebnu sigurnost specijalizirane tvrtke s višegodišnjom tradicijom.

Pravno praćenje kupaca

Svaki klijent ima svoju priču kako želi realizirati kupnju nekretnine. Savjetnici, odvjetnici prijatelji i ostali koji na svaki način žele pomoći uglavnom imaju potrebu pridonjeti realizaciji izmjenom stavaka tipskog ugovora. Strpljenje je glavna odlika naših agenata koji uvijek imaju dovoljno vremena saslušati sve posebne želje kupaca i usmjeriti ih u zajedničkom interesu realizacije prodaje.

Financijsko i porezno savjetovanje kupaca

Kupac treba neovisan savjet o tome kako će realizirati potreban kredit uz najbolje uvjete. Ponekad inzistira na banci u kojoj je dugogodišnji klijent unatoč tome što projekt prati neka druga banka. Uskladiti ta dva interesa naš je zadatak.
Prodaja stanova
Zašto ekskluzivna prodaja

Najteža odluka za investitora jest prepustiti prodaju stanova u projektu novogradnje isključivo nama. Razumljiv, ali istovremeno nelogičan je strah kako se nećemo potpuno posvetiti prodaji. Nelogičan je zato što naša tvrtka u stalnom radnom odnosu zapošljava sedam certificiranih agenata koji:
- rade praktično cijeli dan i ne postoji odgovor : „Ne možemo tada kada kupac želi“
- opremljeni su najboljim mogućim alatima za prodaju
- na raspolaganju su im tvrtkini automobili za odlazak na razgled nekretnine
- koriste se svim danas poznatim kanalima marketinga
- posjeduju potrebno znanje i iskustvo
- rade u okruženju arhitekata, sudskih vještaka i ekonomista s kojima se savjetuju
- na raspolaganju im je odvjetnički ured unutar poslovnog prostora
- imaju potrebne uvjete za prijem stranaka i realizaciju posla u modernoj poslovnoj zgradi
- i jedino što im je cilj je realizacija prodaje Vaše nekretnine, a na Vama je da im pružite priliku ...