Zašto prodavati nekretninu posredovanjem Trezorinvesta

Agenti s položenim stručnim ispitom podijeljeni u tri specijalizirana odjela rade u skladu s kodeksom profesionalno i uz fleksibilno radno vrijeme!

Kodeks etike Trezorinvest

Kodeks etike

U cilju zaštite interesa naših klijenata, kao članovi „Vijeća poslovanja nekretninama“, pridružili smo se inicijativi Hrvatske gospodarske komore te pristupili potpisu Kodeksa etike posrednika u prometu nekretninama. Ideja je obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a sve u cilju zaštite klijenata. Kako su stavke kodeksa istovjetne s našim uobičajenim profesionalnim pravilima potpis i pridržavanje pravila kodeksa nam je minimalan standard u poslovanju.
saznajte više >
Certificirani agenti za prodaju nekretnina

Certificirani agenti

Zakon o posredovanju u prometu nekretnina NN 107/07 http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/329377.html predvidio je kako tvrtka ne smije poslovati s nekretninama, ako u stalnom radnom odnosu nema zaposlenog barem jednog agenta koji je položio stručni ispit. S ciljem ostvarenim u Vašem interesu naši agenti su maksimalno educirani i svi imaju položen ispit. U više navrata nadležne su službe potvrdile kako naša tvrtka posluje u skladu s odredbama navedenog zakona, a uvjeti u kojima radimo nadilaze minimalne standarde utvrđene zakonom.
saznajte više >

Fleksibilno radno vrijeme

Biti na raspolaganju onda kada klijentu najviše odgovara razlog je zašto naš ured za posredovanje nekretninama radi od 8h ujutro pa sve do 20h svaki dan osim nedjelje, a po potrebi i izvan tog vremena. Napredne tehničke mogućnosti komunikacije praktično otvaraju prostor obavljanju poslova prema željama i mogućnostima klijenata. Nastojimo uvijek biti dostupni no unaprijed se ispričavamo, ako iz bilo kojeg razloga nismo uspjeli reagirati brzo i na Vaše zadovoljstvo. Molimo Vas za ponovni kontakt kako bismo pokušali ispuniti Vaša očekivanja.
Prodaja nekretnina

Prezentacija nekretnine

Vaša je nekretnina jedinstvena i stoga je važno prezentirati je na tržištu na najbolji mogući način koristeći se modernim kanalima marketinga. Odaberete li nas kao ekskluzivnog posrednika Vaša će nekretnina automatizmom biti prezentirana na aktualnim web portalima, putem iphone i ipad aplikacije, a na našoj će web stranici kupac moći kroz virtualnu šetnju pregledati nekretninu. Na taj će način sve potrebne podatke imati i prije nego je u naravi razgledao nekretninu. saznajte više >

0% provizije za kupca

Zakon o posredovanju u prometu nekretnina ostavio je tvrtkama mogućnost naplate provizije istovremeno od kupca i prodavatelja. Naš je stav kako glavninu posla ipak radimo za Prodavatelja i opterećivati ukupnu cijenu nekretnine sa dvije istovremene provizije nije korektno. Stoga, ako kupac prethodno s nama nije sklopio ugovor kojim od nas traži za njega pronađemo nekretninu i istu je pronašao u okviru naše ponude, kupcu ne naplaćujemo proviziju. Takva je poslovna poilitika i za prodavatelja korisna jer ukupnu prodajnu cijenu ne opterećuju dodatni troškovi posredovanja.

Sigurnost

Ako nekretninu sami ponudite na tržište svoje ste osobne podatke iznjeli na uvid i osobama koje ih mogu zloupotrijebiti. Pozivi zainteresiranih ozbiljnih, ali i neozbiljnih kupaca događaju se u svako doba pa i onda kad Vam ne odgovara. S našim se agentom lako dogovorite za način komunikacije, a mi ćemo preuzeti ulogu filtera neozbiljnih klijenata. One ozbiljne i njihove želje i ponude proslijedit ćemo u vrijeme i na način koji Vama najbolje odgovara.
Trezorinvest iphone aplikacija za nekretnine

Aplikacija za iPhone i iPad

U današnjem užurbanom tempu života važno je proizvod, u ovom slučaju nekretninu, ponuditi kupcu u vrijeme kada mu najviše odgovara. Teško je odrediti to vrijeme jer je ono za svakog pojedinca različito. Naš odgovor na taj problem je aplikacija za iphone i ipad koji kupac ima kod sebe gotovo svugdje i može ga za pregled nekretnina iz naše ponude upotrijebiti u bilo kojem trenutku. U caffe baru, čekaonici, hotelu, tramvaju odnosno svugdje gdje postoji makar minimalna internet veza, a to je danas praktično na svakom mjestu. saznajte više >

Facebook

Raširenost društvenih mreža uvjetovala je da se kroz njih generiraju marketinške akcije. Naša facebook stranica raste zajedno sa razvojem društvenih mreža, prikuplja prijatelje i nastoji biti zabavna i informativna. Posjetite nas i sudjelujte u našim dnevnim aktivnostima. Pitajte, lajkajte sudjelujte u nagradnim igrama.

Tiskani mediji

Iako eletronički mediji zauzimaju sve više mjesta na tržištu, prisutnost tiskanih medija, osobito dnevnih listova, još uvijek je značajna. Posebno smo orijentirani na prezentaciju nekretnina iz naše ponude na što originalniji način a zadržavajući pri tome potrebnu razinu informacije. Naša je suradnja s dnevnim listovima bazirana na godišnjim ugovorima. Iz tih smo razloga u mogućnosti rezervirati najbolje pozicije, sudjelovati u zajedničkim akcijama i promovirati Vašu nekretninu na najbolji način.