Zašto zakupiti nekretninu posredovanjem Trezor investa

Profesionalan odnos prema klijentu, uz pomoć i savjet u svakom segmentu koji prati postupak davanja u zakup nekretnine naš su imperativ.
Kodeks etike

Kodeks etike

U cilju zaštite interesa naših klijenata, kao članovi „Vijeća poslovanja nekretninama“, pridružili smo se inicijativi Hrvatske gospodarske komore te pristupili potpisu Kodeksa etike posrednika u prometu nekretninama. Ideja je obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a sve u cilju zaštite klijenata. Kako su stavke kodeksa istovjetne s našim uobičajenim profesionalnim pravilima potpis i pridržavanje pravila kodeksa nam je minimalan standard u poslovanju.
saznajte više >

Certificirani agenti

Zakon o posredovanju u prometu nekretnina NN 107/07 http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/329377.html predvidio je kako tvrtka ne smije poslovati s nekretninama ako u stalnom radnom odnosu nema zaposlenog barem jednog agenta koji je položio stručni ispit. Naši agenti su maksimalno educirani i svi imaju položen ispit. U više navrata nadležne su službe potvrdile kako naša tvrtka posluje u skladu s odredbama navedenog zakona, a uvjeti u kojima radimo nadilaze minimalne standarde utvrđene zakonom saznajte više >

Fleksibilno radno vrijeme

Biti na raspolaganju onda kada klijentu najviše odgovara razlog je zašto naš ured za posredovanje nekretninama radi od 8h ujutro pa sve do 20h svaki dan osim nedjelje, a po potrebi i izvan tog vremena. Napredne tehničke mogućnosti komunikacije praktično otvaraju prostor obavljanju poslova prema željama i mogućnostima klijenata. Nastojimo uvijek biti dostupni no unaprijed se ispričavamo ako iz bilo kojeg razloga nismo uspjeli reagirati brzo i na Vaše zadovoljstvo. Molimo Vas za ponovni kontakt kako bismo pokušali ispuniti Vaša očekivanja.

Veliki izbor nekretnina

Na jednom mjestu štedeći vrijeme i novac u mogućnosti ste pregledati ponudu nekretnina, usporediti cijene i dobiti savjet. Ukoliko u našoj ponudi ne uspijete pronaći nekretninu koju tražite, prepustite nama potragu na tržištu. Suzit ćemo izbor prema parametrima koje nam zadate i nastojati Vam pokazati što više nekretnina koje odgovaraju Vašim željama.

Pravno praćenje

Iako su interesi Zakupodavca i Zakupoprimca po pitanju cijene zakupa suprotstavljeni zajednički im je cilj realizacija zajzoa uz kvalitenu pravnu pratnju. U tom smislu sve poslove dogovorene uz naše posredovanje prati Odvjetnički ured Čavić čija su tri odvjetnika i ostali zaposlenici na raspolaganju neposredno uz naše poslovne prostore. Njihovo višegodišnje iskustvo u poslovima s nekretninama garancija su da će svaki eventualni problem biti rješen brzo i na zadovoljstvo obje stranke.

Vrijeme je novac

Vaše je slobodno vrijeme dragocjeno i naš je posao da Vam to vrijeme uštedimo tražeći za Vas odgovarajuću nekretninu. Nekretnine koje nudimo prezentirane su na način da nije uvijek nužno trošiti vrijeme na obilazak jer se osnovne karakteristike nekretnine vide na internetu.