Zašto prodavati nekretninu posredovanjem Trezorinvesta

Djelatnici s položenim stručnim ispitom podijeljeni u tri specijalizirana odjela rade u skladu s kodeksom profesionalno i uz fleksibilno radno vrijeme!

Kodeks etike

U cilju zaštite interesa naših klijenata, kao članovi „Vijeća poslovanja nekretninama“, pridružili smo se inicijativi Hrvatske gospodarske komore te pristupili potpisu Kodeksa etike posrednika u prometu nekretninama. Ideja je obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a sve u cilju zaštite klijenata. Kako su stavke kodeksa istovjetne s našim uobičajenim profesionalnim pravilima potpis i pridržavanje pravila kodeksa nam je minimalan standard u poslovanju.

Certificirani djelatnici

Zakon o posredovanju u prometu nekretnina NN 107/07 http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/329377.html predvidio je kako tvrtka ne smije poslovati s nekretninama, ako u stalnom radnom odnosu nema zaposlenog barem jednog djelatnika koji je položio stručni ispit. S ciljem ostvarenim u vašem interesu naši djelatnici su maksimalno educirani i svi imaju položen ispit. U više navrata nadležne su službe potvrdile kako naša tvrtka posluje u skladu s odredbama navedenog zakona, a uvjeti u kojima radimo nadilaze minimalne standarde utvrđene zakonom.

Fleksibilno radno vrijeme

Biti na raspolaganju onda kada klijentu najviše odgovara razlog je zašto naš ured za posredovanje nekretninama radi od 8h ujutro pa sve do 20h svaki dan osim nedjelje, a po potrebi i izvan tog vremena. Napredne tehničke mogućnosti komunikacije praktično otvaraju prostor obavljanju poslova prema željama i mogućnostima klijenata. Nastojimo uvijek biti dostupni no unaprijed se ispričavamo, ako iz bilo kojeg razloga nismo uspjeli reagirati brzo i na vaše zadovoljstvo. Molimo vas za ponovni kontakt kako bismo pokušali ispuniti vaša očekivanja.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?