Zašto odabrati Trezorinvest kao partnera u posredovanju

Trezorinvest je tvrtka specijalizirana za posredovanje na tržištu poslovnih nekretnina. Ističemo se dugogodišnjim iskustvom, timom kojeg čine stručnjaci iz područja povezanih uz posredovanje nekretninama. Naša specijaliziranost omogućuje nam razumijevanje specifičnosti poslovanja na tržištu poslovnih nekretnina, stoga smo našim klijentima u mogućnosti uvijek pomoći pravim savjetom.

 

Kodeks etike

U cilju zaštite interesa naših klijenata, kao članovi „Vijeća poslovanja nekretninama“, pridružili smo se inicijativi Hrvatske gospodarske komore te pristupili potpisu Kodeksa etike posrednika u prometu nekretninama. Ideja je obvezati tvrtke koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina na korektno poslovanje i poštivanje dobrih poslovnih običaja, a sve u cilju zaštite klijenata. Kako su stavke kodeksa istovjetne s našim uobičajenim profesionalnim pravilima potpis i pridržavanje pravila kodeksa nam je minimalan standard u poslovanju. 


Certificirani djelatnici

Prema Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama svaka tvrtka za posredovanje nekretninama mora u svom timu imati barem jednog djelatnika koji je položio stručni ispit. Svi naši djealtnici su maksimalno educirani te imaju položen stručni ispit.


Stručna pomoć

Kod kupnje nekretnina često se pojavi potreba za dodatnim uslugama arhitekta, građevinara, sudskih vještaka, financijskih, poreznih i pravnih stručnjaka. Kod nas se sve te usluge mogu dobiti unutar naše tvrtke.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?