Procjena vrijednosti nekretnine

Procjena vrijednosti nekretnine provodi se s ciljem određivanja tržišne vrijednosti nekretnine.

Postupak provodi tim koji se sastoji od stručnjaka iz područja građevine, arhitekture, geodezije, ekonomije i prava. Elaborati se izrađuju prema važećim zakonima u Republici Hrvatskoj i sukladno važećim međunarodnim standardima pa su prihvaćeni od većine banaka i financijskih institucija.

Za razliku od samostalnih sudskih vještaka naša je procjena rezultat timskog rada i iskustva svih djelatnika tvrtke. Kod izrade procjene važnu ulogu igraju i informacije koje dobivamo od naših djelatnika za posredovanje koji se svakodnevno susreću s kupcima i prodavateljima te iz prve ruke doznaju stvarne cijene nekretnina.

Naš odjel procjena nastao je i razvijao se u suradnji s vodećim Hrvatskim bankama. Klijenti kojima je potreban kredit ili neka druga usluga banke, za koju postoji potreba za upisom hipoteke ili fiducijarnog vlasništva, trebaju uslugu procijene tržišne vrijednosti nekretnine. Prihvaćanjem naših ponuda banke nam dugi niz godina ukazuju povjerenje koje nastojimo opravdati.

Korisnici naših usluga su pravne i fizičke osobe, najčešće kada traže kreditiranje od banaka. No, fizičke osobe trebaju usluge procjene nekretnine i prilikom nasljeđivanja imovine ili podjele u brakorazvodnoj parnici.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?